De Windroos Broederenstraat
Home>Ouders>Aanmelden nieuwe leerling

Aanmelden nieuwe leerling

Ruim voordat uw kind vier jaar oud wordt, ontvangt u van de gemeente een brief, waarin de aanmeldprocedure wordt uitgelegd. Daarbij krijgt u tevens een overzicht van de scholen in de buurt. Als u zich oriënteert op onze school kunt u het beste (telefonisch) contact met de school opnemen. U maakt dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin  uitleg gegeven wordt over allerlei zaken binnen onze school. Na dit gesprek geven we u graag een rondleiding door de school. U ontvangt daarna van ons een folder en, als u dat wilt, een aanmeldingsformulier.

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar directiewindroos@stichtingquovadis.nl  of bellen met 0570-611216.

Download hier het aanmeldformulier van De Windroos

Aanmeldingsprocedure

Na het inleveren van het aanmeldingsformulier start de aanmeldingsprocedure. Ongeveer twee maanden voordat uw kind vier wordt, neemt de leerkracht van de kleutergroep contact met u op. Meestal komen kinderen dan in de maand voorafgaande aan  hun vierde verjaardag, acht tot tien dagdelen wennen. In de laatste vier tot zes weken voor het einde van het schooljaar worden in principe geen nieuwe leerlingen geplaatst. Het is een periode met veel bijzondere activiteiten en de kleutergroep is dan op zijn grootst.