De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Vernieuwde website

Vernieuwde website

donderdag 25 augustus 2016

Waarschijnlijk hebt u het al ontdekt: onze website is nog meer aangescherpt. Er waren nog een aantal punten waar we nog niet helemaal tevreden over waren die we nu naar onze volle tevredenheid hebben kunnen aanpassen. De belangrijkste veranderingen op een rijtje:

  • Elke locatie heeft nu zijn eigen website. We merkten dat het soms lastig bleek om zaken te scheiden, waardoor we er nu voor hebben gekozen de sites te scheiden. De website van locatie Broederenstraat is www.bsdewindroos.nl, de website van locatie Bierstraat is www.dewindroosbierstraat.nl.
  • Het is nu mogelijk om uw kind(eren) via onze website ziek te melden. Dit kan via het kopje ‘Contact’, waarna u de mogelijkheid krijgt om online een formulier in te vullen.
  • De home-pagina is wat aantrekkelijker ingericht door middel van blokken waarin nieuws en andere actuele zaken worden weergegeven.

Op onze websites kunt u verder nog steeds dezelfde informatie vinden als eerst. Mist u nog iets, of heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u terecht bij juf Gerda of juf Ingrid.