De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Het plaatsen van fietsen

Het plaatsen van fietsen

maandag 25 september 2017

Op school hanteren wij de volgende afspraken wat betreft het plaatsen van fietsen van onze leerlingen:

Groep 1 t/m 5 : deze  leerlingen kunnen hun fietsen plaatsen in de kelder onder de school. Groep 6 t/m 8: zij kunnen hun fietsen plaatsen in de bewaakte fietsenstalling achter de Hema, op de daarvoor aangewezen plek. Wij zijn nog steeds in gesprek over een alternatieve oplossing hiervoor

Het is niet de bedoeling dat leerlingen hun fietsen plaatsen tussen of naast die van de leerkrachten. Het komt nu nog regelmatig voor dat hierdoor de toegang tot het plein en tevens de vluchtroute voor calamiteiten geblokkeerd wordt.

Dit laatste geldt ook aan het einde van de dag. De laatste tijd zien we regelmatig dat ouders hun fietsen e.d. parkeren  in het smalle gangetje naast de school. Hierdoor wordt de looproute  vanuit de fietsenkelder en vanaf het plein geblokkeerd. Dit geeft ongewenste opstoppingen in de smalle ruimte naast de school. Daarom ook een vriendelijk verzoek aan u als ouders om uw fietsen in de Broederenstraat neer te zetten, wanneer u uw kind op komt halen en om de fietsen van de leerlingen te plaatsen op de daarvoor aangewezen plekken.