De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Aanpak schoolplein

Aanpak schoolplein

zondag 9 april 2017

Wij horen en zien enige teleurstelling met betrekking tot de aanpak van het schoolplein onder ouders en leerlingen. Wij realiseren ons dat het enige tijd stil is geweest omtrent dit onderwerp en willen jullie daarom hierbij een update geven. Dit aangezien er zeker wel achter de schermen wordt gewerkt aan dit onderwerp maar wat de afgelopen periode wellicht minder zichtbaar voor jullie is geweest.

Om jullie inzicht te geven in de plannen die wij als schoolpleincommissie voor dit jaar hebben, hebben wij hieronder in hoofdlijnen een opsomming gemaakt:

 • In maart jongstleden is het buitenspeelmateriaal reeds aangevuld.  
 • In april zullen wij een moodboard van het toekomstige schoolplein in de hal ophangen, zodat zichtbaar wordt hoe het er daadwerkelijk uit gaat zien.
 • In mei beginnen wij met de volgende verbeteringen:
  – een super vrolijk gekleurd hinkelpad geschikt voor alle leeftijden.
  – een groot verkeersplein; vooral geschikt voor de jongere kinderen.
  – een twisterspel
 • Omstreeks juni zullen wij ook een aantal bankjes plaatsen om te “chillen” en om achter te verstoppen. Ook komen er plantenbakken vol groene planten.
 • We hebben alle mogelijkheden bekeken voor een pannakooi, maar helaas is dit niet mogelijk qua bevestiging op het plein en i.v.m. veiligheid van uw kinderen. Gelukkig hebben we een zeer passend alternatief gevonden: fris gekleurde goaltjes met voetbalveldbelijning.

De voortgang kunt u volgen op onze Facebookpagina, de website en op het Moodboard in de hal.