Inloggen

preview
December 2021
Studiedag 19 januari

Vanwege de Corona maatregelen op dit moment hebben we (nu al) te horen gekregen dat onze studiedag van woensdag 19 januari niet door kan gaan. De leerlingen gaan deze dag dan ook gewoon naar school.

 

We hebben onze studiedag verplaatst naar maandag 28 februari. Dit is de maandag na de voorjaarsvakantie. De leerlingen zijn dus deze dag vrij. Noteert u het in uw agenda.

 

We hopen dat u door dit tijdige bericht hier voldoende rekening mee kunt houden en eventuele opvang kunt regelen.

Fijne vakantie

De afgelopen week hadden onze leerlingen 'ineens' vakantie. Een zoveelste, vreemde gewaarwording dat dit ons allemaal maar kan overkomen.

Op school zijn we met het hele team en afwisselend van elkaar, deze week nog bezig geweest met de afronding van 2021. Ook waren er nog enkele leerlingen in de noodopvang. Heel gek om het jaar (weer) zo af te sluiten.

 

Op dit moment kan ik u nog niet vertellen of we op maandag 10 januari elkaar weer gaan zien op school of op een andere manier. Dit moeten we nog even afwachten. Houd in elk geval mail en blog in de gaten, want we informeren u uiteraard zo gauw er meer duidelijkheid is.

 

We hopen dat iedereen, ondanks alle beperkingen, toch een hele fijne vakantie zal hebben, een supergezellige kerst en een mooi en gezond 2022!

 

 

 

Inline image

 

 

Broederenstraat 16, 7411 LB Deventer       Tel. 0570 612216       E-mail: windroos@varietas.nl