De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Nieuws uit groep 7

Nieuws uit groep 7

dinsdag 6 juni 2017

We hebben in groep 7 een drukke periode achter de rug, maar er staat ook nog een hoop te gebeuren!

Op 24 mei hebben wij bezoek gehad van Josien van Dijk. Zij is kunstenares en bezig met een groot project langs de IJssel. Alle kinderen hebben een blad geschilderd, deze worden, samen met bladeren van andere scholen, vanaf 23 juni langs de IJssel gezet. Josien laat nog weten waar onze bladeren ongeveer komen te staan!

In de klas zijn de kinderen druk bezig met het cadeau voor vaderdag… Spannend! Daarnaast nemen wij in de week van 12 en 19 juni de Cito-toetsen af. Wij gebruiken het motto: meer dan je best kun je niet doen. Wat wel helpt, is  zorgen dat uw kind zich goed kan concentreren, bijvoorbeeld door op tijd naar bed te gaan en goed te ontbijten.

Op maandag 26 juni gaan we naar Hellendoorn op schoolreisje! De brief volgt binnenkort, maar de voorpret is al begonnen in de klas, we hebben er veel zin in!

Op 4 juli gaan de rapporten mee en op 5 juli is het pleinfeest. Op 14 juli vieren juf Karin en juf Madelon hun verjaardag in de klas, en dan begint de laatste schoolweek al!

Dinsdag 18 juli is de slotviering en het afscheid van groep 8. Op woensdag 19 juli is de doordraaiochtend, het moment waarop de leerlingen kennis kunnen maken met de nieuwe leerkracht en hun vragen over groep 8 kunnen stellen. 20 juli is de laatste schooldag, en daarna gaan de leerlingen genieten van een welverdiende vakantie. Zover is het nu nog niet, eerst nog een paar drukke, spannende en gezellige weken samen beleven!