De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Hanzeproject in de schouwburg

Hanzeproject in de schouwburg

zondag 3 juni 2018

De afgelopen anderhalve week is er in alle groepen heel hard gewerkt aan het Hanzeproject. In de verschillende groepen is het begrip Hanze en alles wat daarmee te maken heeft vanuit verschillende hoeken belicht. Langzamerhand wordt het in de school ook steeds zichtbaarder.

Ondertussen wordt er ook hard geoefend voor de voorstelling in de schouwburg, die op 6 juni  gaat plaatsvinden. Deze voorstelling wordt voorbereid met de hulp en ondersteuning van docenten van het Kunstcircuit Deventer.

In de aanloop naar het project en de voorstelling van 6 juni, hebben alle leerlingen in april al een rondleiding door de stad gehad ( om kennis te maken met de hanzestad Deventer). Daarnaast zijn alle leerlingen onlangs op bezoek geweest in de schouwburg en hebben daar ook een rondleiding gekregen.

De afsluiting van het Hanzeproject, de voorstelling in de schouwburg, vindt plaats op woensdag 6 juni van 13.30 u. tot 14.30 u. Vanaf 13.15 u. is de zaal open. Alle gezinnen hebben inmiddels twee toegangskaartjes ontvangen.

Er zijn nog een aantal extra kaartjes beschikbaar. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u contact opnemen met juf Ayla.