De Windroos Broederenstraat
Home>Nieuws>Even voorstellen: Tiny Meinderts

Even voorstellen: Tiny Meinderts

maandag 3 juli 2017

Even voorstellen: Tiny Meinderts

Als nieuwe leerkracht op De Windroos stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Tiny Meindertsen vanaf 1 september ga ik samen met Marloes Brons groep 1/2 op de Broederenstraat begeleiden.

Mijn leerkracht loopbaan ben ik begonnen in de kleuterbouw op een basisschool in Ede. Ik heb daar vijf jaar gewerkt en daarna ben ik samen met mijn man naar het buitenland gegaan.

Wij hebben elf jaar, eerst samen en later met onze drie kinderen in drie verschillende landen gewoond. Daar heb ik o.a. in kindertehuizen gewerkt en les gegeven op Internationale scholen.

Weer terug in Nederland heb ik naast mijn werk als leerkracht onderbouw op de Daltonbasisschool De Rank in Deventer, de opleiding ‘Speciaal Onderwijs traject Remedial Teaching’ gevolgd en een opleiding tot beeldcoach. Als beeldcoach begeleid je leerkrachten en leerlingen aan de hand van videobeelden. Tot augustus 2013 was ik werkzaam op De Rank als Remedial Teacher, rugzakbegeleider en onderbouwcoördinator.

De afgelopen vier jaar heb ik gewerkt voor Stichting leerKRACHT’. Mijn rol bij leerKRACHT was om scholen te ondersteunen bij het implementeren van een verbeter/verandertraject. De kernwaarde van leerKRACHT is geloven in de kracht van leraren en luisteren naar de stem van de leerling om het onderwijs samen beter te maken. Wilt u meer weten over deze stichting dan is er op de volgende site informatie te vinden: https://stichting-leerkracht.nl/. Dit werk heb ik met veel plezier gedaan. Ik miste echter het werken met kinderen en het samen verbeteren van onderwijs binnen een team. Vandaar mijn terugkeer in het basisonderwijs waar ik in de onderbouw graag wil bijdragen aan het bouwen van een stevige basis, waar kinderen zich uitgedaagd voelen en spelenderwijs op eigen niveau kunnen groeien.